Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. prosince 2017 20:41
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Na koncertě ukradl 53 mobilů a nacpal je do speciálních plavek. Smartphony mu tak nepadaly a mohl krást dál

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Alin vymyslel fikaný trik, jak ukradnout co nejvíce mobilů.

Není pochyb o tom, že zloději jsou rok od roku vynalézavější, avšak Alin Marin vymyslel v listopadu téměř dokonalý plán, jak okrást co nejvyšší počet lidí za co nejkratší dobu. Alin zašel na koncert kapely Royal Blood a v publiku se vyžil tak šikovně, že když z koncertu odcházel, měl u sebe 53 ukradených mobilních telefonů, aniž by si ho někdo všiml. Trik spočíval v tom, že Alin si na sebe pod běžné oblečení oblékl kompresní celotělové plavky, takže měl kolem vlastní postavy vytvořenou přiléhavou vrstvu, do které mohl vkládat ukradené telefony a pak se bez problémů pohybovat po koncertě i nadále a telefony mu nevypadávaly.

Štěstí na něj přestalo usmívat poté, co ho o pár ulic dále zastavila policejní hlídka a policistům bylo rychle jasné, že v konkrétní situaci něco nehraje, protože i když plavky působily jako skvělý zakrývací prvek, po bližší obhlídce mužova těla by si každý z nás všiml, že je má přecpané předměty. Pouze 22letý zloděj na své činy i doplatil, protože ho soud v Birminghamu odsoudil na tři roky, během nichž bude mít dost času přemýšlet nad tím, jaké chyby v životě udělal.


Domů
Sdílet
Diskuse