Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. prosince 2017 10:19
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Co daroval Spirit Šajmovi, jak se skamarádil se Separem a co ví Rytmus o tygrech? Vychutnej si poslední Refresher Backstage!

REFRESHER
Uložit Uložené

Poslední letošní Refresher Backstage tě vezme na koncert Majka Spirita, kde nechybělo mnoho hostů.

Letos jsme pro vás krom mnoha jiného vymysleli i novou sérii videí s názvem Refresher Backstage, jejímž cílem bylo dát fanouškům českého a slovenského rapu možnost nahlédnout na místa, kam se nemají možnost dostat. Stihli jsme zmapovat už velkou část scény a dnes vám přinášíme další pokračování, tentokrát v hlavní roli s Majkem Spiritem.

Zúčastnili jsme se bratislavské zastávky jeho krátké Samurai Tour, kde nemohlo již tradičně chybět množství hostů včetně Rytmuse či Separa, ale samozřejmě ani jeho kolegové OTIS a Cigo. Pohodlně se tedy usaď a vychutnej si další Refresher Backstage, v rámci něhož se dozvíš, co ví Rytmus o tygrech a například i to, jak se Cigo či Separ poznali se Speezym.

Domů
Sdílet
Diskuse