Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. prosince 2017 18:28
Čas čtení 0:00
Marek R.

I toto se stalo v roce 2017. Sleduj nejnovější část Freshnews s Deniskou i moderátorskými posilami

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Další pokračování našeho už pravidelného seriálu se tentokrát neohlédne za posledním týdnem, ale rovnou celým rokem.

I v roce 2017 jsme se chtěli starat o váš volný čas, přinášet vám mnoho zajímavostí či rozhovorů a také jsme rozjeli několik nových projektů. Mezi ty největší patří i náš stále poměrně nový videoseriál s názvem Freshnews v hlavní roli se sympatickou šéfredaktorkou Freshfem Deniskou, ve kterém vám každou neděli přinášíme to nejzajímavější, co se během daného týdne událo.

Poslední neděle roku 2017 vyšla přesně i na poslední den roku, tedy na Silvestr, a tak tu máme další část našich Freshnews. Tentokrát však s menší změnou, jelikož se nepodíváme zpět na poslední týden, ale rovnou na celý rok.

A jelikož se toho v roce 2017 událo mnoho, naše moderátorka si zavolala i několik posil. Doplnili ji například oblíbená Barbora, moderátoři Šajmo či Kryštof a ve videu se objevil například i náš další kolega Samo. Pokud chceš tedy vidět, co všechno podstatného či zajímavého se událo tento kalendářní rok, neváhej a klikej na naše nejnovější Freshnews. Vidíme se za rok!

Domů
Sdílet
Diskuse