Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2018 18:06
Čas čtení 0:00
Radka T.

Youtuber, který zveřejnil video s mrtvolou v lese, si sype popel na hlavu. Celé věci prý ze srdce lituje

ZAJÍMAVOSTI VIDEO
Uložit Uložené

Youtuber přiznal, že měl s natáčením přestat.

Americký youtuber pořádně přestřelil, když dal do svého videa mrtvolu člověka, který se oběsil v lese. Kromě toho se ještě celé situaci nemístné smál, takže kritika lidí na sebe nenechala dlouho čekat. Dnes si však Logan Paul sype popel na hlavu a nahrál i omluvu.

YouTuber se se svou partičkou vydal do japonského lesa Aokigahara. Ten je bohužel známý jako sebevražedný les, ročně se dají úmrtí počítat na desítky. Proto se dalo očekávat, že tam Logan najde mrtvolu. On však tvrdí, že se tam vydal proto, aby zdokumentoval nadpřirozené jevy. Když narazil na mrtvolu, tvářil se zděšeně, vystrašeně a opakoval, že se s ničím podobným ještě nesetkal. Jenže pak se začal smát, což lidi po zhlédnutí videa pořádně rozzuřilo a odsoudili ho za to.

Nyní se youtuber všem omlouvá, uvědomil si, že natáčení a zveřejnění něčeho takového nebylo vhodné. „Nikdy jsem to video neměl zveřejnit. Měl jsem schovat kameru a přestat točit. Je mnoho věcí, které jsem měl udělat jinak, ale nestalo se tak. A proto mi je to ze srdce líto,“ kál se mladík.

Kromě toho vysvětlil, že chtěl videem vyzvat každého, kdo má sebevražedné myšlenky nebo depresi, aby raději vyhledal pomoc. Jeho poselství se však minulo účinkem a odsoudily ho i známé osobnosti. Zřejmě bude jistý čas trvat, než lidé jeho omluvu přijmou a vstřebají, co udělal.

Domů
Sdílet
Diskuse