Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. ledna 2018 21:50
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Německý Playboy na obálce poprvé uvede transgender modelku. 21letá Giuliana se v magazínu objeví nahoře bez

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Modelka Giuliana Farfalla dominuje nejnovějšímu vydání německého časopisu pro pány.

Německý Playboy se rozhodl pro obrovský a mimořádně významný krok. Na své obálce poprvé uvede transgender modelku (z muže na ženu). Doposud se na obálce Playboye nacházeli jen lidé s nezměněným pohlavím, jak však uvedl šéfredaktor Florian Boitin, uvést na obálku transgender modelku je přesně v souladu s myšlením, uvažováním a jednáním zakladatele Playboye Hugha Hefnera.

Ten se podle něj prý vždy rezolutně a odhodlaně postavil proti intoleranci či vyřazování lidí ze skupin a právě modelka Giuliana Farfalla (vlastním jménem Pascal Radermacher) má být symbolem jeho postoje. 21letá transgender modelka je podle šéfredaktora „úžasným příkladem toho, jak důležitý je boj o právo svobodného sebeurčení“.

Samotná německá modelka Giuliana je v zemi už známým jménem, nedávno se například účastnila ostře sledované televizní show Heidi Klum Germany's Next Topmodel, tvrdí americký deník USA Today. Americký Playboy však už s transgender modelkami zkušenosti má, transgender modelka se dostala do kategorie Playmate of the Month teprve minulý měsíc.

Domů
Sdílet
Diskuse