Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2018 16:52
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Roztomilá vačice neměla proti krajtě žádnou šanci. Dravě se do ní zahryzla, vytáhla ji do korun stromů a následně ji celou spolkla

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nepříjemné video dokazuje, že v přírodě vyhrává ten silnější.

Síla a krutost přírody jsou někdy neúprosné a kde jinde se to dokáže lépe projevit než na světadílu plném těch nejděsivějších rostlin a zvířat? Austrálie je plná hadů a nebezpečného hmyzu, což dokazuje i následující video. To bylo publikováno melbournskou pobočkou televizní stanice ABC a zobrazuje krvelačnou krajtu, která se ze stromu natáhne pro svou novou kořist.

Představuje ji roztomilá vačice. Zpočátku zřejmě o ničem netušila, ale o jejím osudu bylo rozhodnuto v momentě, kdy do ní had zabodl své tesáky. Visící za strom si ji krajta umně přitáhla až do svého království ve větvích a následně ubohého tvora celého spolkla. Video rozhodně není příjemné, ale nám je jasné, že ho i tak nedokážeš pozastavit a vypnout, protože to, co se v něm děje, opravdu ukazuje dominantní sílu nedotčené přírody.

Domů
Sdílet
Diskuse