Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. února 2018 13:59
Čas čtení 0:00
Radka T.

Do Jennifer Lawrence se pustili kvůli příliš sexy a úsporným šatům. Herečka kritiky odrovnala brilantní odpovědí

JENNIFER LAWRENCE
Uložit Uložené

Herečka byla nejen sexy, ale hlavně příliš odhalená na chladné londýnské počasí.

Svět se stává stále citlivějším vůči projevům sexuálního obtěžování, ale zdá se, že se problémem začíná stávat i nošení příliš sexy šatů. Kritiku nyní schytala herečka Jennifer Lawrence. Kromě odvážného modelu jí vyčítali i to, že oděv nepřizpůsobila aktuálnímu počasí.

Není ničím neobvyklým, pokud se slavné ženy - nejen ty z Hollywoodu, předvedou s odhalenými dekolty či rameny v chladném počasí. Samozřejmě, venku nejsou po celou dobu, což byl i případ Lawrence. Jenže tentokrát je z toho, zdá se, problém. Kráska totiž zvolila pořádně odvážný model, ale kritikům se nelíbilo, že na rozdíl od svých mužských kolegů byla příliš odhalená.

Během chladného dne dělala v Londýně promo svému novému filmu Red Sparrow. „V Londýně musely být tři stupně, tedy dostatečně chladno na to, aby muži měli na sobě kabáty a šály, ale Jennifer Lawrence měla na sobě jen kousek látky, který by někteří nazvali šaty,“ zněla jedna z kritik.

Doporučeno
„Muži jsou označováni za legendy, ženy za děvky.“ Tyto osobnosti bojují proti slut shamingu „Muži jsou označováni za legendy, ženy za děvky.“ Tyto osobnosti bojují proti slut shamingu 16. prosince 2023 11:00

Kráska reagovala, že komentáře vnímá jako odvrácení pozornosti od skutečných problémů, kterým ženy čelí. Kromě toho prohlásila, že šaty od Versace byly nádherné. „Myslíte si, že jsem měla tento úžasný kousek zakrýt kabátem a šálou?“ Zeptala se herečka. Rovněž prohlásila, že obléknout si je a vyjít ven pouze v nich byla její volba.

„Byla jsem venku jen pět minut, ale stála bych v nich i ve sněhu, protože mám ráda módu a byla to moje volba. I kdybych chtěla, aby mi byla zima, také to byla moje volba,“ vzkázala nepřejícím. Dodala ještě, že snaha o kontroverzi vytváří diskusi o hloupostech, které lidi neposouvají nijak dopředu.

Domů
Sdílet
Diskuse