Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2018 10:42
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Za šikanu ho nepustili do školního autobusu, tak ho otec přinutil běžet kilometr v dešti

ZAJÍMAVOSTI ŠIKANA
Uložit Uložené

Bryan se za své výchovné metody nestydí.

Šikana do dnešního světa nepatří, i když se samozřejmě stále na školách vyskytuje. Americký otec Bryan Thornhill se od učitelky svého 10letého syna dozvěděl, že jeho potomek se ve školním autobuse nechoval dobře a dokonce šikanoval své spolužáky.

Dostal za to třídenní trest, během kterého se do školy nemohl svézt, a tak si pro něj otec připravil speciální trest. Jejich dům leží jen o něco více než kilometr a půl od školy a Bryana napadlo, že by mohl synovu energii využít na ranní běh. Bryanovi dokonce nevadilo ani to, že jeden den začalo silně pršet, ale malý syn musel vyběhnout na cestu a proběhnout před otcovým autem až do třídy.

Učitelka chování chlapce pochválila a ve srovnání s předchozím týdnem ho dokonce nepoznávala, a tak Bryanův nekonvenční způsob výchovy sklidil úspěch. Na internetu se sice stal i terčem kritiky, ale on si za svými metodami stojí.  

Domů
Sdílet
Diskuse