Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2018 20:41
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Katy Perry bez varování políbila fanouška na ústa. Ten však předtím ještě pusu nedostal a nyní je pořádně rozzlobený

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Benjamin Glaze dostal svůj první polibek v soutěži American Idol, ale vůbec se mu nelíbil.

Mnoho mužů by to považovalo za splněný sen, ale Benjamin Glaze má vůči tomu jasné výhrady. 19letý zpěvák a kytarista navštívil americkou verzi naší Superstar nazvanou American Idol. Jeho naděje na postup se však změnila na něco úplně jiného. Benjamin chtěl zahrát skladbu Stadium, kterou si sám napsal, ale velkým momentem jeho představení se stalo něco zcela jiného.

Zpěvačka Katy Perry, jedna z porotců, se ho totiž zeptala na jeho vztahy a líbání se, načež Benjamin přiznal, že se s dívkou ještě nikdy nelíbal. Známá feministka Katy Perry si ho tak zavolala k sobě a odmítavý Glaze jí nejdříve dal pusu na tvář a když to šel dělat podruhé, Katy se nečekaně otočila a políbila ho na rty.

Vše se samozřejmě dostalo do televize, ale jak Ben prozradil, nic z toho si vůbec neužil. Pro New York Times řekl, že se cítil špatně a svůj první polibek si chtěl uchovat i pro první vztah. Prý chtěl mít speciální zážitek, ale porotkyně všechno zničila.

Domů
Sdílet
Diskuse