Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2018 15:38
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Lístky na premiéru Avengers: Infinity War se prodávají lépe než na posledních 7 filmů Marvelu dohromady. Čeká nás gigantický kinofilm

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Připravte se na plná kina.

Upřímně, celkem tomu nerozumíme, ale Infinity War na Fandangu zlomilo obrovský rekord. Lístek na premiéru si tam koupilo dvakrát více diváků, než na Black Panthera v témže bodě před premiérou (16 dní). Ba co víc, Fandango hlásí, že se prodalo více vstupenek, než na posledních 7 MCU filmů dohromady.

Bavíme se přitom o těchto úspěšných box office titulech: Black Panther, Thor: Ragnarok, Spider-Man: Homecoming, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Doctor Strange, Captain America: Civil War a Ant-Man.

Co to reálně znamená? Že předpoklad 200milionového openingu v USA ještě poroste. Otázka je ale, zda Infinity War překoná Star Wars: The Force Awakens, které v USA za první víkend vydělalo 247,9 milionu dolarů. Šance je zde velká, ale hype ještě bude muset růst.

Kromě toho zde máme potvrzení PG-13 ratingu. Očekávat můžete násilnou akci, vulgarismus a místy i brutalitu. Všechno to však bylo v normě PG-13.

Domů
Sdílet
Diskuse