Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. dubna 2018 13:04
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Deadpool se v dalších skvělých záběrech snaží nabrat členy do týmu X-Force. Přijímá i zájemce bez superschopností

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Studio 20th Century Fox zveřejnilo akcí a humorem nabitý televizní spot, kterým láká na očekávané pokračování komiksovky Deadpool.

Pokud jste byli zklamáni, že nám Deadpool v nedávné ukázce neodhalil žádné nové záběry přímo z očekávaného pokračování, dnes si konečně přijdete na své. Místo sendvičů, supermarketů a jednorožců si dnes totiž můžeme vychutnat hned trojici čerstvých televizních spotů.

Ty se navíc kromě odhalení dalších dosud neviděných momentů opět nesou ve znamení akce i humoru. Jeden z nich divákům dokonce v krátkosti poodhalí to, jak Deadpool nabírá členy do svého týmu X-Force. Nuže, nevíme jak vy, ale my se už rozhodne nemůžeme dočkat premiéry.

Ta je u nás naplánována na 17. května 2018, a pokud se o druhém Deadpoolovi chcete dozvědět ještě mnohem více, vstupte do tohoto vlákna. Nyní se už ale vrhněte na slibovaná videa.

Domů
Sdílet
Diskuse