Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2018 12:43
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

DJ Khaled ženám neposkytuje orální sex, protože se považuje za krále. On sám ho ale vyžaduje

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Známý DJ dostává na frak za pár let staré výroky.

Není pochyb o tom, že DJ Khaled patří mezi největší jména v hudebním průmyslu. Našel bys ho na mnoha skladbách, o kterých jsi možná ani netušil, a tak se rychle vyšplhal na samotný vrchol pomyslné hierarchie. Před pár lety však nebyla jeho popularita na stejné úrovni jako dnes a DJ Khaled se zúčastnil mnoha rozhovorů, v nichž očividně napovídal mimořádně zajímavé věci.

Na internetu se po třech letech objevila i nahrávka interview z The Breakfast Club, kam sebevědomý Khaled přišel promluvit o své kariéře. Naneštěstí, téma rozhovoru se zanedlouho zvrtlo a nastal čas diskutovat i o sexu a sexuálních praktikách.


Khaled v debatě prezentoval i svůj názor na orální sex, přičemž se posluchače snažil přesvědčit o tom, že orální sex není rovnocenný pro muže a ženy. Producent tvrdil, že žena by si měla svého muže, kterého nazval králem, nadevše vážit. A nezapomněl ani na to, že i muž by si měl své ženu vážit, jenže on to dělává rozdílným způsobem.

Namísto orálního sexu si svou ženu velebí otázkami jako „Jaká byla večeře?“, „Líbí se ti dům, ve kterém bydlíš?“, „Líbí se ti oblečení, které dostáváš?“. Khaled se prý stará o rodinu a tvrdě pracuje. Po proslovu ho moderátor konfrontoval přímo a zeptal se ho, zda tedy neuznává orální sex pro ženy.

Khaled odpověděl, že orální sex ženám neposkytuje nikdy, protože pro muže existují prý rozdílná pravidla. Prý jsou muži králi, a proto nemohou dávat orální sex. I když bylo interview natočené v roce 2015, na sociálních sítích začalo vířit vody až teď. Na Twitteru za postoj k orálnímu sexu nezískal Khaled množství fanoušků a lidé mu spíše všemožně nadávají za to, jaký je pokrytec.







Domů
Sdílet
Diskuse