Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2018 15:53
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Angličtí dealeři nestíhali po vítězné penaltě prodávat kokain. Fanoušci sledovali zápas i přes okno na ulici

SPORT
Uložit Uložené

Fotbalová horečka v Anglii pokračuje.

Angličané momentálně prožívají euforické chvíle. Po historickém vítězství v penaltovém rozstřelu na mistrovství světa se roztrhl pytel s menšími i většími příběhy. John Stones křičel na truchlící Kolumbijce za chování během zápasu, ale fotbal vládl i v ulicích. Zatímco na sportovišti All England Club probíhá tenisový turnaj Wimbledon, mistrovství se svými časy výkopů občas překrývá s tenisovými zápasy.


Včera tomu nebylo jinak, a tak se na Twitteru objevila fotka anglických fanoušků, kteří kráčeli domů z tenisu, na ulici spatřili, že jeden z domů má za oknem obrovskou televizní obrazovku a majitel sleduje fotbal. V rámci sportovní a národní solidarity si majitel nedělal těžkou hlavu z toho, že se mu před oknem začaly sbíhat desítky fanoušků a klidně dokoukal celý zápas.

Portál Metro však dostal zajímavější nápad. Po anglickém vítězství kontaktoval drogové dealery, aby čtenářům zprostředkoval, co se dělo na černém trhu s drogami. Dealer v Londýně prohlásil, že během prodloužení mu nevolal ani jeden zákazník, ale hned po vítězné penaltě zažil pravděpodobně nejbláznivějších 15 minut svého života.

Zákazníci mu volali nonstop. Ačkoliv pochází z Albánie, radoval se i z úspěchu Angličanů. Nijak jinak to nevypadalo ani v Birminghamu. Zkušený dealer, který kokain prodává přes 20 let, měl podobný zážitek jako londýnský kolega po skončení penaltového rozstřelu.

V prodloužení si vypnul mobil, aby se soustředil na fotbal, ale pak mu lidé začali do telefonu vykřikovat, že se chtějí „Get Kane'd“, což je slovní hříčka s kokainem a jménem Harryho Kanea jako kapitána Albionu. Na sobotní čtvrtfinále se Švédskem si dealeři prý objednávají zásoby navíc, protože čekají, že pokud Anglie vyhraje, lidé budou po ulicích pobíhat celý den.

Domů
Sdílet
Diskuse