Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. srpna 2018 18:02
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Poláci začali vyrábět vaginové pivo. Využili k tomu bakterie dvou přitažlivých modelek

ZAJÍMAVOSTI POLSKO
Uložit Uložené

Správný pivař by měl ochutnat jakýkoliv orosený mok.

Fantazii se při výrobě piva meze nekladou. Očividně to velmi dobře vědí i naši sousedé z Polska, kde momentálně do jedné hospody v Katowicích uvedli neobvyklé pivo, které se jedné skupině bude hnusit a druhá ho ze zvědavosti ráda ochutná.

Pivovar The Order of Yoni vymyslel spolupráci se dvěma místními modelkami. Člověk by si mohl myslet, že pivovar chtěl modelky využít jen k propagaci nového piva, ale opak byl pravdou. Po diskusi s odborníky a gynekology podstoupily modelky výtěr přímo v ambulanci.

Vzorek z pohlavního orgánu byl potom odeslána do laboratoře v Poznani, kde oddělili samotný výtěr od potřebných bakterií kyseliny mléčné z vagín. Zní to mimořádně bizarně, ale modelky už se svým výtvorem zapózovaly i na Instagramu a první zákazníci měli možnost pivo ochutnat.

Pivovar si zřejmě řekl, že za výjimečné pivo si bude účtovat i výjimečnou cenu, a proto mají zákazníci v Katowicích šanci objednat si láhev za 150 korun. Štamgast Grzegorz už měl tu čest pivo ochutnat, a i když sina chuť nestěžoval, cena ho odradila natolik, že mu už druhou šanci nedá.

Doporučeno
Vyplatí se pořád jezdit za nákupem jídla do Polska? Jeli jsme to zjistit! Ceny těchto potravin nás šokovaly Vyplatí se pořád jezdit za nákupem jídla do Polska? Jeli jsme to zjistit! Ceny těchto potravin nás šokovaly 3. prosince 2023 6:00

Při pití piva se samozřejmě nemusíš bát ani pohlavních chorob, jak správně zmínili lidé v komentářích, protože modelky byly předem důkladně otestovány, aby při výrobě piva nevznikla žádná závada. 

 

Příspěvek sdílel uživatel @pure.boar,

Domů
Sdílet
Diskuse