Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. srpna 2018 17:43
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Ruský Terminátor v nočním klubu sám knockoutoval a dobil 7 mužů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Bezpečnostní kamery zachytily celou bitvu.

Není ničím neobvyklým, když do nočních klubů chodí individua, která sem chodí s cílem se poprat. Ruský klub Studio Private Place v jižní části Moskvy se nedávno stal dějištěm brutální bitvy, přičemž šarvátka začala obyčejným dotykem na tanečním parketu.

Záběry z bezpečnostní kamery zobrazují skupinu tančících lidí. Do vysokého muže v jednu chvíli narazí chlapík tančící pár centimetrů od něj, na což vysoký muž zareaguje agresivně a chlapíka napadne.

Napadený muž tancoval ve skupině svých přátel, takže mu okamžitě přiběhli na pomoc, což však nebylo nic platné.

Vysoký muž rozdával údery jedna radost a během několika sekund tvrdě knockoutoval hned trojici mladých mužů.

 

Dva z nich museli být převezeni do nemocnice, protože jeden z nich utrpěl frakturu lebky, zatímco druhý mladík skončil se zraněními hlavy a obličeje.

Terminátor, jak vysokého muže pojmenovala média, postupně na záběrech dobil až sedm různých mužů, přičemž ho nedokázal zastavit žádný z nich.

Ruská média už informovala, že muž by měl být obviněn z napadení a čeká na něj trest ve výši do 8 let ve vězení, kde se bude moci mlátit, jak jen chce.

Domů
Sdílet
Diskuse