Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2018 12:44
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Ryan Reynolds vtipně reaguje na extrémní režim Marka Wahlberga

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Král internetových vtipů opět zasahuje.

Herec Mark Wahlberg zveřejnil na Instagramu svůj extrémní denní režim. Po pár desítkách hodin se dočkal reakce z řad svých kolegů, protože Ryan Reynolds v sobě nezapřel humoristu a úplnou náhodou zveřejnil svůj denní režim.

Neočekávejte, že bude vstávat ve 2:30 ráno jako Marky Mark jen proto, aby naběhl do posilovny a začal pracovat na svých svalech.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ryan Reynolds (@vancityreynolds),

Ryan začíná svůj týden v pondělí v devět ráno a až do sedmé má v plánu jen tři aktivity. Návštěvu posilovny, opalování a praní.

Oproti svému hvězdnému kolegovi se nemůže pochlubit přeplněným kalendářem, a tak ve středu přemýšlí nad světovým mírem, pak nad životním prostředím a od jedné hodiny odpoledne až do sedmé večer hledá, jaký nový účes by mu nejvíc slušel.

Ve čtvrtek musí vyzvednout děti z útulku pro ratolesti známých osobností a v pátek večer absolvovat Skype rozhovor s tajnou rodinou v Dánsku.

O víkendu už jen pláče před cizími lidmi a sleduje Paddingtona, takže parodie na Wahlbergův denní režim se mu vydařila na výbornou.

Ryan Reynolds vtipně reaguje na extrémní režim Marka Wahlberga
Zdroj: Ryan Reynolds
Domů
Sdílet
Diskuse