Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2018 12:56
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Škoda odhaluje revoluční interiér. Už v prosinci ho dostane úplně nový model

TECH
Uložit Uložené

S novinkou se seznámíme za měsíc.

Škoda se chystá v závěru roku představit své nové želízko v ohni, do kterého vkládá velké ambice. Nelze se divit, vždyť zcela nový model Scala bude kompaktní automobil nižší střední třídy, tedy segmentu, kterému se nejen v našich končinách stále mimořádně daří. Nyní už víme nejen to, že k odhalení dojde 6. prosince v Tel Avivu, ale i to, jak bude novinka vypadat uvnitř.

Další oficiální náčrt potvrzuje, že škodovka přijde s úplně novou koncepcí palubních desek a právě Scala bude prvním modelem značky, kde nové designové směřování uvidíme. Horizontálně situovaná palubka s sebou přinese jiné rozložení jednotlivých prvků, dominovat jí přitom bude volně stojící centrální dotykový displej. Ten bude mít v tom nejvyšším provedení až 9,2", pyšnit se přitom bude nejnovější generací infotainmentu.

Škoda odhaluje revoluční interiér. Už v prosinci ho dostane úplně nový model
Zdroj: www.skoda-storyboard.com

Volitelnou výbavou bude následně plně digitální kokpit s úhlopříčkou 10,25" a progresivnější grafikou. Tisková zpráva upozorňuje i na novou výplň dveří, která má připomínat krystalovou strukturu s čalouněnými mikrovlákny. Zavazadlový prostor bude mít 467 litrů, čímž se Scala stane vozidlem s jedním z největších kufrů v segmentu. Po sklopení sedadel vznikne až 1 410 litrů.

Dodejme, že se Škoda Scala začne prodávat v první polovině roku 2019, vycházet přitom bude ze studie Vision RS.

Domů
Sdílet
Diskuse