Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2018 12:32
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Internet se směje zločinci s neobvykle mohutným krkem. Více než 100 tisíc lidí vymyslelo vtipné slovní hříčky

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Charles se snažil prodávat drogy, ale teď je z něj internetová hvězda.

Místní americká policejní oddělení mají často založené stránky na Facebooku či Twitteru, kde informují obyvatele o tom, co se v regionu momentálně děje. Floridští policisté z oddělení Escambia County minulý týden úspěšně chytili a zatkli kriminálníka Charlese Diona McDowella.

Muž byl zadržen s drogami, přičemž kromě samotných narkotik mu policisté našli i nástroje k jejich výrobě. McDowell při kontrole zpanikařil a pokusil se mužům zákona uniknout, což se mu nepodařilo.

Skončil proto v policejní cele a na krku má obvinění z držení metamfetaminu a kokainu s úmyslem drogy prodávat a vyrábět. Momentálně ho policisté zadržují, kauce byla stanovena na 57 tisíc dolarů.

Policisté klasicky zločince vyfotili a fotku rovnou přidali na Facebook, aby se pochlubili úspěšnou akcí. Uživatele však samotná akce nezajímala. Všichni si hned všimli, že Charles má neobyčejně obrovský krk.

Jak se dalo čekat, ve více než 120 tisíc komentářích pod příspěvkem se roztrhl pytel s vtipnými poznámkami o krku, které po překladu do češtiny nedávají velký smysl, protože jde o slovní hříčky v angličtině.

Lidé upozorňovali, aby si policisté na muže dávali pozor, protože je jeho krk možná ještě stále na útěku. Navrhovali mu, ať začne části krku prodávat agenturám jako reklamní prostor.

Pokud se našel někdo, kdo zločince bránil, tak kritiku výsměchu zakončil se slovy: „Necks time it could be you.“






Domů
Sdílet
Diskuse