Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2018 14:28
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Cardi B v novém Carpool Karaoke přiznala, že má 5 aut, ale neumí řídit. Zatančila si i s důchodci

HUDBA
Uložit Uložené

V závěru relace raperka navštívila domov důchodců, v němž vůbec poprvé vystoupila živě před seniory.

Populární moderátor James Corden si tentokrát do svého tradičního a velmi oblíbeného Carpool Karaoke pozval kontroverzní raperku Cardi B.

Někdejší striptérka, představitelka newyorské čtvrti Bronx, ale zejména populární interpretka prozradila, jaké to bylo vyrůstat v nejnebezpečnější čtvrti Velkého jablka. Společně s Jamesem si také procvičili vydávání tichých a příjemných zvuků známých jako ASMR.

Cardi přiznala, že doma v garáži má 5 aut, ale i tak neumí řídit. Corden jí proto dal lekci slalomu kolem kuželů a vlajek. Cvičiště v podání exotické raperky však nedopadlo úplně nejlépe.

James a Cardi si společně zazpívali několik známých skladeb jako Bodak Yellow, Money, Drip či Bartier Cardi a popovídali si i o soukromém životě. Na závěr dokonce navštívili místní domov důchodců, v němž měla raperka vůbec poprvé v životě vystoupení před seniory. Odehrála skladbu I Like It, ale kromě zpěvu si s důchodci i zatančila. 

Domů
Sdílet
Diskuse