Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2019 19:51
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Co nesmí chybět v Ektorově backstagi? Na křtu mu hostoval Yzomandias, Sergei Barracuda i Pil C

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Sleduj další pokračování série Refresher Backstage, se kterým jsme se tentokrát přesunuli do Fóra Karlín na Ektorův křest alba Marko.

V rámci série Refresher Backstage jsme již navštívili prostory vyhrazené pro vystupující snad všude, kde to bylo možné. Fanoušky jsme tak prostřednictvím kamery dostali na místa, kam by se jinak nikdy neměli možnost podívat a zároveň nechybí ani méně formální rozhovory, takže se ještě jako bonus dozvíš i mnoho zajímavostí.

Jak už asi víš, před pár dny vydal své sedmé sólo pražský raper Ektor, přičemž se hned rozhodl zorganizovat obrovský křest v domácím Fóru Karlín. Tento prostor se mu nakonec dokonce podařilo vyprodat, což je pro rapera v jeho pozici velmi zásadním milníkem v kariéře. My jsme se této události zúčastnili s kamerou a mikrofonem, ale ještě předtím jsme navštívili i zvukovou zkoušku, abychom odchytili samotného hlavního aktéra.

Během večera nám ještě na otázky ochotně odpověděli i hosté jako Yzomandias, Pil C, Separ, Sergei Barracuda nebo Strapo. Dozvíš se tak něco více a chybět nebudou ani záběry z vystoupení.

Domů
Sdílet
Diskuse