Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2019 17:33
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Supreme ohlašuje dosud nejluxusnější spolupráci. Představí kolekci s Jean Paul Gaultierem

MÓDA
Uložit Uložené

Streetwearová značka spojuje síly s avantgardním módním návrhářem, který výrazně ovlivnil podobu současné módy.

Americká streetwearová značka Supreme si ve své nejnovější kolekci ulétává jako ještě nikdy předtím. V tom dobrém slova smyslu.

Šílené doplňky jako sada bicích nástrojů nebo šnorchl, box logo a kolekce tenisek Air Max 95 ve spolupráci s Nike se Swarovského krystaly a nejnovější absolutní bomba – kolekce s legendárním módním návrhářem Jean Paul Gaultierem.

Doporučeno
Bicí, rybářská výbava nebo náplast. Supreme odhaluje kolekci a lookbook na jaro a léto 2019 plnou šílených doplňků Bicí, rybářská výbava nebo náplast. Supreme odhaluje kolekci a lookbook na jaro a léto 2019 plnou šílených doplňků 18. února 2019 14:29

Na tu láká prostřednictvím Instagramu záběrem na luxusní dvouřadý kabát se čtverečkovým vzorem, kompletem s vulgárním fotografickým vzorem, jakými se francouzská ikona nejvíce proslavila, a páskem s pořádně výraznou přezkou.

Kolekce bude spolu s někdejší spoluprací s Louis Vuitton dosud tou nejluxusnější, pod jakou se nejslavnější streetwearová značka na světě podepsala.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Supreme (@supremenewyork) on

Avantgardní Jean Paul Gaultier je francouzský módní návrhář, který svou vlastní stejnojmennou značku vede nepřetržitě již od roku 1976, což z něj dělá jednoho z nejvlivnějších.

Ve své tvorbě je ovlivněn punkem a výrazně provokativní, často až vulgární. Do povědomí se dostává zejména svými dechberoucími haute couture návrhy, které mají světové celebrity v oblibě již více než 40 let. V neposlední řadě je třeba také zmínit, že celých sedm let vedl nejluxusnější módní dům na světě, Hermès.

Abys pochopil, o jakých návrzích je řeč, prohlédni si jeho Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jean Paul Gaultier (@jpgaultierofficial) on

Bližší informace ohledně jeho společné kolekce se Supreme zatím nejsou známy, podle všeho bychom se kolekce měli dočkat už do několika týdnů (ne-li dní). Připravit si však budeš muset hodně peněz. Už z prvního záběru je totiž vidět, že se u svých návrhů nelimituje běžnými cenovkami produktů od Supreme, které jsou již tak poměrně dost vysoké.

Domů
Sdílet
Diskuse