Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. dubna 2019 10:08
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Yzomandias, Bulhar, Gleb i Sergei Barracuda. Smackovo album bude pestré, známe i datum vydání

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

P's a Love 2 se mezi fanoušky dostane v průběhu příštího týdne. Do té doby ještě spatří světlo světa banger s členem Milion+.

Yzomandias, Bulhar, Gleb aj Sergei Barracuda. Smackov album bude pestrý, poznáme aj dátum vydania
Yzomandias, Bulhar, Gleb aj Sergei Barracuda. Smackov album bude pestrý, poznáme aj dátum vydania Zdroj: www.instagram.com

Vydání Smackova alba P 's a Love 2 je na spadnutí. Nyní na svém Instagramu prozrazuje, že oficiálně spatří světlo světa už za týden, kdy bychom ho měli mít možnost slyšet na streamovacích službách.

Už zároveň vydal Intro, které se právem těšilo obrovskému úspěchu a podle dostupných informací bychom se za pár hodin měli dočkat vydání spolupráce s Yzomandiasem.

Smack už zároveň zveřejnil i tracklist, takže víme, že kromě člena Milion+ najdeme na pokračování projektu z roku 2014 i Bulhara, Gleba, Tchaguna, Fuckstroye a reprezentanty z UK. Vše tedy nasvědčuje tomu, že strašnický král skutečně vydává nejlepší album své dosavadní kariéry a my se už teď nemůžeme dočkat.

Čeká nás zároveň obrovská tour, v rámci níž je jednou ze zastávek i křest v Praze. Ten se bude konat již 24. května a hostit jej bude Sportovní Hala Folimanka.

Domů
Sdílet
Diskuse