Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2019 12:22
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Tesla expanduje do Česka. Majitelé elektromobilů dostanou servis v naší zemi

Tesla expanduje do Česka. Majitelé elektromobilů dostanou servis v naší zemi
Zdroj: Tesla
TECH ČESKO
Uložit Uložené

Americká automobilka expanduje do našeho hlavního města. V Praze bude prodávat, servisovat a také ukazovat své produkty.

V Evropě vyrostlo další servisní středisko společnosti Tesla. Automobilka si tentokrát vybrala za svou lokalitu Prahu, kde chce časem nabízet jak prohlídku elektromobilů, tak i možnost jejich pořízení. Do té doby půjde pouze o servis. Na novinku upozornil web Lidovky.

Není proto žádným překvapením, že se Tesla začala ohlížet po novém personálu. A to přímo na její oficiální web stránce, kde přibylo pár čerstvých pracovních inzerátů. Hledají specialistů na jednotlivé části včetně servisních techniků.

Kromě Česka přišel ale na řadu i Island a jeho Reykjavík, kde proběhla expanze ve stejnou dobu.

Jak informuje Electrek, v Česku momentálně jezdí přes 400 elektromobilů z dílny americké automobilky, z čehož tvoří značnou většinu luxusní sedan Model S. Věci by se měly však již brzy trošku změnit, protože starý kontinent momentálně zaplavuje podstatně levnější alternativa Model 3. Nízká cenovka může totiž spolu s obrovskou popularitou malého sedanu spustit obrovskou lavinu.

Domů
Sdílet
Diskuse