Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2019 12:01
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Lady Gaga se svlékla přímo na červeném koberci. Neholila jsem si 4 dny nohy, vtipkovala předtím na Instagramu

MÓDA
Uložit Uložené

Zpěvačka byla jedním z hlavních taháků Met Gala.

Na každoroční galavečer Met Gala tentokrát dorazila Lady Gaga mezi prvními. Nebylo to náhodou, vždyť byla společně s Harrym Stylesem hostitelkou celé show, a tak si pro fanoušky a fotografy připravila čtvrthodinové vystoupení přímo na červeném koberci.

Zpěvačka si připravila hned čtyři outfity, přičemž se před objektivy fotoaparátů začala svlékat. Nejdříve nastoupila v růžových šatech s obrovskou vlečkou dlouhou několik metrů a postupně ze sebe shazovala jednotlivé vrstvy.

Když nastal čas shodit ze sebe růžovou róbu, své šaty změnila na černé s elegantním deštníkem. Nakonec změnila velkolepé róby na růžové šaty se staromódním telefonem v ruce, aby mohla celou šou zakončit v černém spodním prádle.

Návrhář Brandon Maxwell, který se postaral o několik kousků známé zpěvačky na červeném koberci, jí pak vtiskl na tvář velký polibek. Na Instagram přitom pár dní před začátkem Met Gala vtipkovala, že si už čtyři dny neholila nohy, aby tak zdokonalila svůj slavnostní outfit.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lady Gaga (@ladygaga),

Domů
Sdílet
Diskuse