Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2019 10:02
Čas čtení 2:39
Martin Mičuda

Marek Hamšík ukázal svojú novú hračku. Extrémny Mercedes so 422-koňovou V8-čkou

TECH
Uložit Uložené

Ikonické G-čko v špeciálnej edícii sa teší obľube medzi známymi osobnosťami.

To, že Marek Hamšík má rád luxusné autá je už niekoľko rokov zrejmé, no a najnovšie to potvrdzuje aj čerstvý prírastok do jeho bohatej automobilovej zbierky. Okrem kúskov ako BMW X6 M, Ferrari 488 GTB a 488 Pista mu po novom radosť robí ďalšia exkluzivitka. 

Tou je obrovský Mercedes-Benz G 500 4x4², teda exotický kúsok s portálovým zavesením náprav a mohutnou V8-čkou. 4-litrový agregát disponuje výkonom 320 kW / 422 koní, ešte pozoruhodnejšie je ale 22'' obutie zabalené do off-roadových pneumatík o rozmeroch 325/55.

Hviezdny exemplár nášho výborného futbalistu pokrýva strieborný lak, vďaka ktorému nepôsobí až takým výrazným dojmom ako niektoré iné kúsky v typických pestrofarebných konfiguráciách. Dodajme, že cena G-čka v extrémnej verzii G 500 4x4² štartovala na našom trhu s cenovkou od 226-tisíc €. Marekovi prajeme veľa šťastných kilometrov!

Domů
Sdílet
Diskuse