Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2019 12:31
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nejbohatší muži světa Bill Gates a Warren Buffett si vyzkoušeli práci ve fastfoodu

ZAJÍMAVOSTI FAST-FOOD
Uložit Uložené

Buffett vlastní Dairy Queen už dlouhá léta.

Celý den se těšíš na svou zmrzlinu, přijdeš do prodejny Dairy Queen a tam tě za pokladnou přivítají dva z nejbohatších mužů světa. Bill Gates nedávno navštívil Warrena Buffetta na výročním setkání investiční skupiny Berkshire Hathaway a oba si stihli skočit do fastfoodu, kde se nejenže najedli, ale vyzkoušeli si i práci přímo v prodejně.

Bill a Warren se svých úkolů chopili odvážně, i když nepatřili mezi nejlepší zaměstnance. Buffett pokazil několik objednávek, párkrát mu zmrzlina spadla na pult, a tak musel zákazníkům neustále slibovat bezplatné náhrady. Ani jeden z nich nezazářil při točení zmrzliny do kornoutu, avšak vše proběhlo v humorné atmosféře a miliardáři si svou zkušenost užili.

Warren Buffett se mohl v prodejně cítit jako doma, protože celou společnost koupil v roce 1998 a od té doby spolu mohou žít šťastně až do smrti, jak sám konstatoval, když si s Billem vychutnávali zaslouženou dávku zmrzliny.

Domů
Sdílet
Diskuse