Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2019 20:21
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kde jsi byl, když Yzomandias a Separ nebyli známí? Dnes mají humry, zlato, diamanty a předražené hadry

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Poslouchej novinku v podání členů DMS a Milion+.

Pokud bychom měli v současnosti jmenovat kombinaci československých interpretů rapového žánru, kteří dokáží zbourat internet, tak bez váhání řekneme Separ a Yzomandias.

Tato dvojice se nyní opět spojuje na zcela novém videosinglu s názvem Selfmade, který již tradičně hned dostává i doprovodný videoklip. O jeho tvorbu se v tomto případě postarala dvojice Jan Strach a Andreas Gold jako kreativní ředitel Milion+. Tématem je už podle samotného titulu návrat k časům, kdy ještě nebyli členy DMS a M+ známí a srovnání se současností.

Oba hlavní aktéři zaznamenávají poslední roky stoupající formu a okruh jejich fanoušků se zvětšuje ohromným tempem. S tím souvisí i narůstající úspěch, pozornost a příjmy, což dávají pochopitelně najevo i ve svých skladbách. I dnešní novinka je o tom, čeho kluci dosud dosáhli. O hudební produkci se v tomto případě postaral Abe.

Domů
Sdílet
Diskuse