Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2019 19:18
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Milionář, kterého kritizovali za plácání žen po zadku, odpovídá po svém. Tentokrát dostal výprask on

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Už ho přestala bavit kritika a nenávistné komentáře na jeho osobu. Všem nepřejícím se vysmál novým videem.

Před pár hodinami jsme tě informovali o tom, že známý internetový lamač ženských srdcí a italský milionář Gianluca Vacchi si pěkně zavařil videem na Instagramu. Lidem na sociální síti se nelíbilo, že v rámci své taneční choreografie začal plácat po zadku známé modelky, které byly v plavkách přehnuté přes palubu.

Klip má na Instagramu už téměř 5 milionů zhlédnutí a téměř 24 tisíc komentářů, ze kterých jsou tisíce čistě jen znechucené a znepokojené reakce na degradování ženskosti. 52letého milovníka luxusu však už asi přestalo bavit, jak ho celý internet odsuzuje, a tak se rozhodl odpovědět po svém.

Doporučeno
Známý milionář na videu plácá polonahé modelky po zadku. Internet je pobouřen, prý nemá úctu k ženám Známý milionář na videu plácá polonahé modelky po zadku. Internet je pobouřen, prý nemá úctu k ženám 11. srpna 2019 19:00

Na svůj 13milionový instagramový profil přidal nové video, kde se tentokrát role vyměnily. Gianluca se převlékl do ženských bikin, obul si boty na podpatku a opět to pojal v tanečním duchu. Prošel se kolem modelek, které byly oblečené v pánských sakách, hrály karty a kouřily doutníky.

Po pár tanečních krocích se milionář opřel o zábradlí, prohnul zadek a nechal se plácat od stejných žen, které nedávno plácal on. „V životě můžeme být čím chceme a dělat, co chceme a po čem toužíme! Stačí se usmát a užívat si svůj život,“ uzavřel v pozitivním duchu Gianluca a tím i odpověděl na nespočetní kritiku ze strany společnosti.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi),

Domů
Sdílet
Diskuse