Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. září 2019 13:13
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Robert Downey Jr. sa údajne vráti do MCU ako Iron Man

Robert Downey Jr. sa údajne vráti do MCU ako Iron Man
Zdroj: Marvel Comics
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Buď formou AI alebo robota nahovoreného jeho hlasom, Marvel údajne jedná o návrate Downeyho do MCU.

We Got This Covered informuje o množstve špekulácií zo sveta MCU, rovnako tak písali aj o Obi-Wanovom seriáli. Dnešnú správu ale treba brať s rezervou. Ich zdroje totiž tvrdia, že Marvel jedná s Robertom Downeym Jr. o návrate do MCU. Malo by ísť o seriál na Disney+ s názvom Ironheart. 

V komiksoch ide o Iron Manovho nástupcu, zatiaľ čo je Stark v kóme. Skutočným menom Riri Williams, odhodlaná mladá černoška je géniom túžiacim pokračovať v Iron Manovej vízii. Downey by ju mal viesť ako mentor, presnejšie povedané, ako jeho AI. Nevideli by sme ho na plátne (možno ako hologram?), skôr rátame, že by napodobnil JARVIS-a počuli by sme tak len jeho hlas. Aj to by však bolo pekným darčekom pre všetkých fanúšikov. )

Downey sa nedávno vyjadroval na adresu Ironheart vo veľmi pozitívnom zmysle. Dúfa, že sa raz dostane do MCU. Pokojne teda už vtedy mohol na niečo narážať. Ak by to však aj bola pravda, počkať by sme si museli minimálne 3-4 roky. 

Domů
Sdílet
Diskuse