Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2019 11:58
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Byla závislá na heroinu, ale podařilo se jí zotavit. Po 2 letech od závislosti zveřejnila svou proměnu

NEWS
Uložit Uložené

Vyléčení je možné, tvrdí žena v příspěvku na sociální síti.

Jen před nedávnem jsme ti ukázali, co dokáže udělat s mladým člověkem drogová závislost, když zoufalá matka sdílela na Facebooku fotky svého syna. Ten se změnil k nepoznání poté, co začal užívat heroin a pervitin.

Doporučeno
Emma Smetana: Neznám nikoho, kdo fetuje míň než já (Rozhovor) Emma Smetana: Neznám nikoho, kdo fetuje míň než já (Rozhovor) 3. listopadu 2019 19:09

Portál Mirror ale aktuálně zveřejnil případ 25leté Američanky Jamee Valet, jejíž transformace proběhla přesně v opačném sledu. Kdysi byla těžce závislá na metamfetaminu a heroinu, ale podařilo se jí vyléčit.

Na Facebooku sdílela fotografie své dvouleté proměny. Mnozí v komentářích nevěří, že jde o stejnou ženu. První fotografie, kdy se Jamee nacházela v nejvyšším stádiu závislosti se zdevastovanou a smutnou tváří, se s aktuální nedá ani srovnat.

„Jmenuji se Jamee a bojuji se závislostí na metamfetaminu a heroinu. Rozdíl mezi těmito dvěma fotkami je dva roky. Ta lépe vypadající stará pár měsíců zaznamenává moment, kdy jsem získala maturitní vysvědčení. Vyléčení je možné!” Tvrdí Američanka.

Do světa drog ji prý přivedla marihuana, kterou začala užívat ve 13 letech. Jame popisuje, že měla velmi těžké dětství. Drogy, sex a alkohol se staly její únikovou cestou od drsné reality. Nejprve se prý stala závislá na lécích na předpis, když jí bylo 15 let. O dva roky později ji během jedné noci znásilnili dva muži. Díky omamným látkám chtěla na všechno zapomenout.

Domů
Sdílet
Diskuse