Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. prosince 2019 v 14:33
Čas čtení 0:00
Adam Smeták Vojtěch Vanda

Aktualizováno: Policie v Brně pátrá po ozbrojeném muži. Měl vystřelit ze střelné zbraně

NEWS
Uložit Uložené

Policisté uzavřeli ulici Lidická a odkloněny jsou některé tramvajové linky.

Policie pátrá po ozbrojeném muži v Brně. Uzavřena je Lidická ulice v úseku od Pionýrské po Burešovu a Tramvajové linky 1 a 6 jsou odkloněny ulici Veveří a přes Technologický park. Na místě je vrtulník. Muž měl podle mluvčího policie Bohumila Maláška údajně ze zbraně vystřelit. Informuje o tom ČT.

Policie vyzývá občany, aby se oblasti vyhýbali a pokud se pohybují v jejím okolí, aby nevycházeli z domu a nestáli u oken. Na místě je podle našeho reportéra asi desítka policejních aut,  uzavřena je i Bayerova ulice. Předpokladem je, že policie pachatele hledá v některém z vnitrobloků.

Na místě operovala zásahová jednotka, kolem 15:15 z místa již odcházela. Nadále ale zůstávala oblast zásahu zavřená. O deset minut později byl obnoven i běžný provoz. Podle vyjádření plukovníka Kotlana šlo o několik mužů a padl jeden až více výstřelů. Pátrají po nich. 

Aktualizováno: Policie v Brně pátrá po ozbrojeném muži. Měl vystřelit ze střelné zbraně
Zdroj: REFRESHER/Vojtěch Vanda
Domů
Sdílet
Diskuse