Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. prosince 2019 10:57
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Kevin Spacey se po roce vrátil do role Franka Underwooda z House of Cards. U vánočního krbu natočil kontroverzní video

FILMY A SERIÁLY HOUSE OF CARDS
Uložit Uložené

Slavného herce už mnozí muži obvinili z napadení a nevhodných dotyků. Ten přesně po roce opět vychází z ústraní.

Americký herec Kevin Spacey za sebou nemá lehké období. Do roku 2017 patřil k největším hvězdám Hollywoodu a zářil v politickém dramatu House of Cards od Netflixu. Pak se ale vůči němu začala objevovat obvinění ze sexuálního zneužívání. 

Samotný Spacey od té doby zůstává v pozadí a od posledního filmu Billionaire Boys Club (2018) prakticky i bez pracovních nabídek. Mlčení nyní prolomil dalším kontroverzním YouTube videem s názvem KTWK, což je podle CNN zkratkou pro „Kill Them with Kindness“, tedy něco jako „Zabijte je laskavostí“.  

Spayceho zachycuje kamera před krbem, jak chce využít příležitost popřát lidem Veselé Vánoce. Mluví ale intonací a hlasem Franka Underwooda. Hlavní postavy veleúspěšného seriálu House od Cards, z níž ho pro obvinění ze sexuálního zneužívání vyhodili. Mluví o tom, jak se mu vrátilo zdraví a o plánech udělat v roce 2020 více dobrého.

Domů
Sdílet
Diskuse