Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. února 2020 14:53
Čas čtení 4:47
Martin Mičuda

Únik odhalil obrovskou masku nového čtyřkového BMW. Jsou to ještě vůbec pověstné ledvinky?

Únik odhalil obrovskou masku nového čtyřkového BMW. Jsou to ještě vůbec pověstné ledvinky?
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.press.bmwgroup.com/global/article/detail/T0300515EN/bmw-concept-4" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">bmwgroup.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Jak se předpokládalo, nové kupé střední třídy přijde s kontroverzní maskou.

To, o čem se začalo mluvit už dříve, se v uplynulých hodinách potvrdilo. Na internet se totiž vyplavily špionážní fotografie, které odhalují nové BMW řady 4 (G22). Automobilka nám už loni na podzim představila koncepční ztvárnění, v rámci nějž tvrdila, že vozidlo na 85 % reprezentuje sériovou podobu.

Tomu většina z odborné i laické veřejnosti nevěřila, respektive nechtěla věřit. Mohla za to přední část, kde se objevila ještě větší maska, nebo pokud chceš ledvinky. Lavina kritiky na sebe tedy nenechala dlouho čekat, čemuž se v zásadě ani nelze divit. Jak se ale ukazuje, nová čtyřka (a tedy i M4 a dokonce i M3) skutečně dostane obrovskou masku, jakou jsme dosud v podání BMW ještě neměli.

Domů
Sdílet
Diskuse