Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. března 2020 19:11
Čas čtení 0:54
Tímea Krauszová

Greta Thunberg si myslí, že má koronavirus. Zůstaňte doma, i když nepociťujete příznaky, říká

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Mladá aktivistka se izolovala od rodiny, aby je chránila.

Po návratu z výletu po střední Evropě se Švédka izolovala ve vypůjčeném bytě. Už dva týdny je v karanténě bez kontaktu s matkou a sestrou. Izoluje se i její otec, oba mají příznaky koronaviru.

Není je to na 100 % jisté

V příspěvku na Instagramu Greta vysvětluje, že si není úplně jistá, zda má koronavirus. Izolovala se po návratu ze zahraničí z vlastní iniciativy. Nebýt toho, že její otec začal pociťovat příznaky (dušnost, horečka, kašel), ani by si toho na sobě nevšimla. Prý trochu pokašlává, bolelo jí v krku, ale horečku neměla. Příznaků si všimla před přibližně deseti dny a je ráda, že zůstala v karanténě.

Doporučeno
Řádky nakažlivé jako koronavirus. Kteří rapeři využívají situace a nahrávají milionové tracky o pandemii? Řádky nakažlivé jako koronavirus. Kteří rapeři využívají situace a nahrávají milionové tracky o pandemii? 23. března 2020 19:30
Domů
Sdílet
Diskuse