Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. dubna 2020 16:23
Čas čtení 1:02
Martin Mičuda

Únik odhalil divné tvary nového BMW 2 kupé. Zachová si ale zadní pohon

TECH
Uložit Uložené

K zcela novému Gran Coupé časem přijde klasické kupéčko.

BMW v uplynulých měsících obnovilo své nejmenší modely v rámci portfolia. Kromě řady 1 jsme poznali už i řadu 2 Grand Coupé, kterou má na mušce velmi oblíbený Mercedes-Benz CLA. Pravé fanoušky a sportovní nadšence ale mezigenerační výměna moc nepotěšila. Z někdejších modelů se zadním pohonem a možností šestiválcového motoru se najednou staly „přednokolky“ se čtyřválci.


Jistou jiskřičku naděje má ale zastupovat nová dvojka v provedení kupé, která se podle posledních informací nemá vzdát koncepce zadního pohonu, ba co víc, z nabídky by se vytratit neměl ani šestiválec. No a právě v těchto hodinách se na povrch dostaly uniklé fotky nového BMW 2 Coupé, které okamžitě vyvolaly smíšené pocity. Může za to zejména vskutku zvláštní až netypický vzhled. Musíme ale dodat, že jde o poměrně nekvalitní fotky z ne zcela nejšťastnějších úhlů. Faktem ale zůstává, že zejména tvar zadních světel je opravdu divný.

Domů
Sdílet
Diskuse