Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2020 19:44
Čas čtení 0:50
Adam Novosad

Muž ubil sexuální pracovnici k smrti a tělo zaházel odpadky. Hrozí mu 7 až 10 let za mřížemi

NEWS
Uložit Uložené

Policistům se případ ohavného ubití sexuální pracovnice podařilo vyšetřit během dvou týdnů.

Dva týdny trvalo košickým policistům, než objasnili případ ohavného zabití sexuální pracovnice. V blízkosti Thurzové ulice našli v křovinatém porostu pohozené tělo ženy, kterou se jim během několika dnů pomocí testů DNA podařilo identifikovat. Nehybné tělo bez známek života leželo v porostu zaházené odpadky tak, aby si jej nikdo nevšiml, informují TV Noviny.

Operativní činností se kriminalistům podařilo vypátrat pachatele skutku. Sexuální pracovnici zabil 28letý Jan z Košic, který měl již delší dobu žít na ulici a v minulosti se prý k ženám na ulici choval agresivně. Nakonec na to doplatila 37letá Jaroslava.

NAJPRV ŽENU DOBIL A POTOM JU UDUSIL: KOŠICKÁ KRIMINÁLKA PRÍPAD ZA DVA TÝŽDNE OBJASNILA Hrozivý pohľad sa naskytol...

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Thursday, July 2, 2020

Muž se po vypátrání policistům k skutku přiznal. Zatím není zcela jasné, proč ženu napadl, brutálně udusil a nakonec po usmrcení ukryl do porostu.

Policistům sice popsal celý průběh skutku, ale lidem nejde do hlavy, co ho k činu vedlo. Vyšetřovatel na muže podal podnět na vazební stíhání, přičemž v případě padlo už i obvinění.

Domů
Sdílet
Diskuse