Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2020 8:51
Čas čtení 0:38
Daniel Mikolášik

VIDEO: Hrdinský policista v civilu skočil za chlapcem, ke kterému se v moři blížil žralok

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Díky rozvaze a rychlé reakci policisty se incident obešel bez jakéhokoliv zranění.

Na pobřeží Floridy mohlo dojít k pořádnému neštěstí, kdyby úplnou náhodou nezasáhl policista v civilu. Muž zákona jménem Adrian Kosicki kráčel spolu se svou manželkou po pláži Cocoa Beach, když si najednou všiml, že k malému chlapci na surfu se v moři blíží ploutev žraloka.

Jak informují Fox News, je možné, že díky rozvaze a rychlé reakci policisty je nyní chlapec naživu. „Hej, kámo! Je u tebe žralok,” křičel jeden z přítomných svědků ještě předtím, než za ním policista skočil do mělčiny.

Doporučeno
VIDEO: Medvěd se v Mexiku postavil vedle turistky na zadní. Chtěl si udělat selfie VIDEO: Medvěd se v Mexiku postavil vedle turistky na zadní. Chtěl si udělat selfie 20. července 2020 13:09

Přestože byl Adrian mimo službu, nezaváhal ani na vteřinu a okamžitě skočil chlapce zachránit. Popadl ho za ruku a přes surf táhl na souš. Na videu je vidět, jak plaval neznámý druh žraloka jen pár metrů od chlapce. Na Floridě ale nejde o nic neobvyklého, žraloci se tam pohybují v mělkých vodách zejména od července do října.

„Díky Adrianovi se nikdy nedozvíme, jaké byly skutečné úmysly žraloka. Chlapec má alespoň o čem vyprávět. Dobrá práce,” napsala místní policie na sociální síti.

Domů
Sdílet
Diskuse