Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. srpna 2020 17:15
Čas čtení 0:52
Tímea Krauszová

Bella Thorne se přidala na OnlyFans. Oznámila to v lechtivé videu, které naznačuje, že za peníze ti ukáže vše

NEWS
Uložit Uložené

Thorne je první profesionální herečka, která se přidala na OnlyFans.

Provokativní a krásná Bella Thorne je první profesionální herečkou, která se přidala na populární placenou síť OnlyFans. Oznámila to ve středu na svém Instagramu v lechtivé videu.

Velké překvapení

„Ahoj, mám jedno oznámení,“ zazní v úvodu videa, ve kterém je Thorne spoře oděná. Olizuje si rty, tančí v bikinách, koketně se usmívá do kamery a nenápadně naznačuje, jaký typ obsahu na její nové OnlyFans stránce najdeš.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Měsíčně však musíš zaplatit 20 dolarů, abys ji vůbec mohl sledovat, nemluvě o dalších příplatcích za speciální fotky, videa a soukromé zprávy. Přestože na OnlyFans není dlouho, stihla přidat již 17 fotek a 4 videa v době psaní tohoto článku. Téměř 21 tisíc lidí jí dalo lajk, což znamená, že ji sledují tisíce fanoušků.

OnlyFans sice nezveřejňuje přesný počet followerů, ale 21 tisíc interakcí znamená alespoň několik tisíc platících fanoušků. Už za jeden den si tedy řádně vydělala, přestože si OnlyFans část příjmů nechává jako provizi.

Princip OnlyFans je jednoduchý. Umělci, modelky, pornoherečky, trenéři či dokonce gameři nebo hudebníci přidávají obsah, který je určen pouze pro platící fanoušky. Sami se rozhodují, které fotky a videa zamknou a které ne. Některé profily můžeš sledovat i zdarma, u jiných platíš měsíční předplatné (a můžeš získat slevu, pokud koupíš více měsíců najednou).

Přečti si více o tom, jak provokativní sociální síť funguje, kolik to stojí a co na ní běžně najdeš.

Doporučeno
Vyzkoušeli jsme OnlyFans: Za obsah na sociální síti si musíš zaplatit, na oplátku ti budou tví idolové odepisovat kdykoliv Vyzkoušeli jsme OnlyFans: Za obsah na sociální síti si musíš zaplatit, na oplátku ti budou tví idolové odepisovat kdykoliv 21. června 2020 13:55
Domů
Sdílet
Diskuse