Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2020 23:05
Čas čtení 1:01
Miriam Rumanková

Žena znepříjemňuje život svým sousedům. Říká, že ji týrají elektrošoky a Japonci jí namontovali do hlavy čip

NEWS SLOVENSKO
Uložit Uložené

Obyvatelé činžáku si stěžují na městském úřadě, ale marně.

O dalším bizarním příběhu otravné sousedky na Slovensku informuje TV Markíza. Jde o čtyřicátnici, která žije v bytovce se svou matkou a synem. Žena dělá svým sousedům ze života peklo na dennodenní bázi. Sousedé tvrdí, že přes den i v noci nepřetržitě bouchá do radiátorů, vykřikuje nesmyslné věci nebo vydává nepříjemné zvuky.

„Malý nemůže spát. Trhá se ze spánku i přes den, trhá se ze spánku už i když je ticho, takže katastrofa,“ řekla jedna ze sousedek. „Já jsem už přemýšlela, že odjedeme bydlet do podnájmu, ale proč bychom měli my odcházet z našeho bytu?“ dodává nešťastná majitelka bytu.

Doporučeno
To bylo naposledy, co jste si takto otevřeli hubu na Česko, pokáral Novotný Čínu. Na ambasádu poslal úřední dopis To bylo naposledy, co jste si takto otevřeli hubu na Česko, pokáral Novotný Čínu. Na ambasádu poslal úřední dopis 31. srpna 2020 17:24

Otravná sousedka se netají svou nenávistí vůči ostatním obyvatelům bytovky a každý den na svých sociálních sítích zveřejňuje příspěvky plné nadávek a výhrůžek. Tvrdí, že její sousedé ji přes stěny týrají elektrošoky a Japonci jí do hlavy namontovali čip.

„Policie v této souvislosti eviduje několik oznámení a ve věci koná. S ohledem na probíhající úkony však nemůžeme poskytnout veřejnosti více informací,“ informovala policejní mluvčí Renáta Čuháková pro TV Markíza.

Slovenskem se před pár lety přehnala informace o jiné otravné sousedce, také ze Štúrova. Na Kossuthově ulici v blízkosti centra města stojí známý zpívající dům, který byl dokonce zaznačen na Google Maps jako atrakce. Z domu se každý den opakovaně ozýval čtyřminutový úryvek z Verdiho Traviaty po dobu necelých 14 let. Sousedé si na ženu stěžovali, ale ona dokonce nerespektovala ani rozhodnutí Nejvyššího soudu.

Majitelku v roce 2018 zadrželi pro trestný čin nebezpečného pronásledování. Žena podstoupila léčení v psychiatrické léčebně a dnes už kromě běžných zvuků na Kossuthově ulici není slyšet nic neobvyklého.

Domů
Sdílet
Diskuse