Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. září 2020 8:15
Čas čtení 0:28
Viktor Kniš

Raperku Mishalu si prý nemůžeš koupit, protože si vydělá sama. V klipu má Separa a Porsche a rozhazuje stodolarovky

HUDBA
Uložit Uložené

Slovenský raper podpořil českou raperku, o které pravděpodobně ještě hodně uslyšíme.

Zpěvačka a raperka Mishala je sice po stránce seniority na domácí scéně jen nováčkem, velmi dobře ale ví, jak zapadnout mezi ty nejsledovanější.

Ve videoklipu od režiséra Nikity Rubleva se prezentuje jako ta, která má peníze a na všechno si vydělala sama, ukazuje hotovost, auta i tenisky. Fanoušky zřejmě zaujme tím, že rapovou disciplínu už ovládá velmi dobře. Ostatně, už si máš možnost kromě této skladby poslechnout na streamovacích službách i celé album s názvem Baddie.

Doporučeno
Pil C vydává rozlučkovou skladbu pro snoubenku: Napsal jsem to v mental breakdownu hodinu po tom, co se to stalo Pil C vydává rozlučkovou skladbu pro snoubenku: Napsal jsem to v mental breakdownu hodinu po tom, co se to stalo 30. srpna 2020 19:00

Na aktuální novince s názvem TOMBOY jí hostuje i Separ, na dalších dvou skladbách má Sergiea Barracudu, nechybí ani Refew a René Dang. 

Reakce na tvorbu mladé interpretky jsou obzvláště pozitivní i přesto, že přijetí na pomyslnou scénu některých jejích kolegyň bylo mnohem bolestivější.

Domů
Sdílet
Diskuse