Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2020 19:01
Čas čtení 0:43
Daniel Kopejska

VIDEO: Student si myslel, že mu zloděj ukradl telefon. Našel na něm opičí selfies

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

V Malajsii se stala velmi úsměvná věc. Muži někdo odcizil mobilní telefon. O pár dní později ho však nalezl kousek od domu. Zloděj totiž nebyl člověk, nýbrž opice.

Dvacetiletý student Zakrydz Rodzi v Malajsii řešil opravdovou záhadu. Ráno se probudil a dle jeho slov mu zmizel telefon a jako by se vypařil. Nikde nebyla známka vloupání. Během nedělního odpoledne však jeho otec zahlédl v okolí domu opici. Pokusil se telefon opět po několikáté prozvonit. Ze vzdáleného křoví se ozvalo vyzvánění. Otec pak vtipkoval, že třeba na mobilu budou fotky zloděje. Jenže to, co v něm nakonec našli, si určitě nepředstavovali. O úsměvném incidentu informuje BBC.

 

Na zabláceném ztraceném mobilním telefonu mladík našel video a několik selfie fotek, které pořídil zloděj. Lupič ale nebyl jen tak někdo, jednalo se totiž o opici. Ta pravděpodobně vlezla do bytu skrz otevřené okno v pokoji jeho bratra. V tomto regionu není podle oběti této zvířecí krádeže běžné, aby opice lezli do bytů a už vůbec ne, aby v nich kradly. 

Domů
Sdílet
Diskuse