Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2020 17:29
Čas čtení 1:00
Viktor Kniš

Justin Bieber dostane padáka, skončí na ulici, ale víra v Boha mu nedovolí vzdát se. Novinku věnoval každému, kdo přišel o práci

HUDBA
Uložit Uložené

Justin Bieber a Chance The Rapper se po delším čase spojili, aby na skladbě Holy připomněli posluchačům, jak důležitá je v životě víra.

Justin Bieber sice vydal v první polovině roku po delší hudební pauze album Changes, ale kvůli pandemii nedostal možnost odprezentovat ho fanouškům živě. Opět se tak více zaměřil na novou tvorbu. Obzvláště se věnuje reakci na aktuální dění. Už jsme se dočkali například karanténní skladby s Arianou Grande s názvem Stuck with U, a nyní se opět Biebs věnuje lidem, které zasáhla pandemie.

S Chance The Rapperem vydávají novinku Holy, která i vizuálně odkazuje na ekonomický dopad pandemie na Američany, kde nezaměstnanost stoupla od března nejvíce v historii.

Doporučeno
Striptérka Syybila: Vydělávám jako někdo, kdo je 20 let ve firmě. OnlyFans mi platí nájem (Rozhovor) Striptérka Syybila: Vydělávám jako někdo, kdo je 20 let ve firmě. OnlyFans mi platí nájem (Rozhovor) 16. září 2020 16:54

Světově uznávaní hudebníci se snaží znázornit, že i v nejtěžších životních situacích je důležitá víra a opora nejbližších. Krátký film ukazuje těžce pracujícího Justina Biebera, který dostal výpověď, vyhodili ho s přítelkyní z domu, má však happy end, protože jim neznámý americký voják podal pomocnou ruku.

Domů
Sdílet
Diskuse