Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. prosince 2020 10:56
Čas čtení 0:30
Viktor Kniš

Tonyho z Vyvolených zve policie „domů“: Nepatříš do vily, ale do basy, vzkazuje mu

NEWS SLOVENSKO
Uložit Uložené

Anton Ferleťják je odsouzen na 15 let ve vězení, výkon trestu však zatím odkládá, protože je na útěku. Slovenská policie ho nyní vyzývá prostřednictvím vánoční pozvánky.

Anton Ferleťják proslul jako jeden z hlavních aktérů reality show Vyvolení, dnes po něm ale pátrá policie. Za trestný čin loupeže byl odsouzen na 15 let do vězení. Jemu se ale podařilo uprchnout a výkonu trestu se vyhýbá. „Tony, pojď už na Vánoce konečně domů! Zveme tě k štědrovečernímu stolu na Chorvatskou 5 v Bratislavě,“ vzkázala slovenská policie v pozvánce.

Jde o vánoční kampaň policie, která se takto snaží upozornit na hledané osoby. Cílem je „poutavě a masově zaujmout veřejnost s úmyslem získání informací vedoucích k jejich vypátrání,“ informuje policie. 

Loňská vánoční kampaň přinesla pozitivní výsledek, když na základě zveřejněného statusu byly získány informace k tehdy dlouhodobě nezvěstnému členovi gangu Takáčů.

V pondělí slovenská policie upozornila na Roberta Okoličányho, který je odsouzen k doživotnímu trestu za založení, zosnování a podporování zločinecké skupiny. 

Doporučeno
VIDEO: Neznámý pachatel zapálil pizzerii v Příbrami VIDEO: Neznámý pachatel zapálil pizzerii v Příbrami 15. prosince 2020 12:33
Domů
Sdílet
Diskuse