Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
5. dubna 2021 14:52
Čas čtení 0:39
Viktor Kniš

Justin Bieber vydělal první milion v 17 letech, vzpomíná na časy, kdy mu do vily vtrhla FBI. Nečekaně vydává nový projekt

Justin Bieber vydělal první milion v 17 letech, vzpomíná na časy, kdy mu do vily vtrhla FBI. Nečekaně vydává nový projekt
Zdroj: Getty Images/Jeff Kravitz
HUDBA
Uložit Uložené

Po náloži rádiovek na albu Justice vydává Justin Bieber ještě jeden kratší gospelové laděný projekt.

Justin Bieber se rozběhl jako ještě nikdy. Loni vydal průlomové sólo Changes, kterým se připomněl po letech odmlky. Po náloži singlů představil nedávno i další studiový projekt s názvem Justice. Po pár dnech k němu přihodil i deluxe verzi s prestižními hosty a aby toho nebylo málo, nyní se o slovo hlásí s EP, které nazval Freedom. Jde o primárně gospelovou záležitost s prvky rapu i R&B, kterou Justin Bieber záměrně vydává během největších křesťanských svátků.

Doporučeno
Justin Bieber vykradl banku, aby zachránil nemocnou přítelkyni. Sleduj adepta na klip roku Justin Bieber vykradl banku, aby zachránil nemocnou přítelkyni. Sleduj adepta na klip roku 5. března 2021 20:26

Svým vztahem k víře se dlouhodobě netají, právě naopak, otevřeně mluví o tom, že mu v nejhorších časech pomohl kromě manželky Hailey i bůh.

Freedom je zároveň osobní výpovědí, která se na sólový projekt Justice plný rádiovek nehodila. Dozvídáme se například, co Justin Bieber prožíval v dobách největší slávy, kdy se jen seznamoval s dospělostí. 

Šest nových skladeb si můžeš poslechnout již tradičně na streamovacích službách. Zároveň Justin potěšil i fanoušky, kteří si oblíbili nedávno vydané hity, ke kterým udělal i akustické verze. Ty najdeš na YouTube.

Domů
Sdílet
Diskuse