Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2021 20:57
Čas čtení 0:26
Viktor Kniš

Slovák měl doma 18 kilo marihuany, hrozí mu 25 let vězení. Sušinu ukrýval v krabicích, ve vědrech i v zavařovacích sklenicích

Slovák měl doma 18 kilo marihuany, hrozí mu 25 let vězení. Sušinu ukrýval v krabicích, ve vědrech i v zavařovacích sklenicích
Zdroj: Policie Slovenské republiky
NEWS MARIHUANA SLOVENSKO
Uložit Uložené

Policie upozornila na netradiční zavařeniny, které ukrývaly kila marihuany. Majitele zadrželi a budou ho stíhat ve vazbě.

Národní kriminální agentura v lednu 2021 provedla domovní prohlídku v okrese Trnava v rámci akce s krycím jménem Tramp. Objevili při ní sklad s marihuanou, přičemž celkově v rámci prohlídky zajistili až 18,3 kg sušiny připravené na další distribuci.

„Tolik marihuany odpovídá 82 000 až 223 000 jednotlivým dávkám v celkové hodnotě na černém trhu cca 183 000 eur,“ přepočítala policie. 

Vyšetřovatel podle facebookového účtu policie obvinil osobu z drogové trestné činnosti a v současnosti je vazebně stíhána. „Zákon stanoví za takovou trestnou činnost trest odnětí svobody od 20 do 25 let,“ tvrdí policie.

Domů
Sdílet
Diskuse