Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2021 15:32
Čas čtení 0:26
Tereza Šnajdrová

Ve Vltavě pod Jiráskovým mostem byla nalezena mrtvola

Ve Vltavě pod Jiráskovým mostem byla nalezena mrtvola
Zdroj: Unsplash/Martin Krchnacek/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Mrtvého muže našli svědci v úterý kolem 11 hodiny dopolední.

Pražští kriminalisté vyjížděli v úterý krátce před polednem k Vltavě pod Jiráskův most, kde náhodní svědci našli mrtvého muže. Jeho tělo plavalo u botelu Matylda, jen pár kroků od Mánesa.

Doporučeno
Mladík na nádraží v Praze masturboval před teenagerkou, načež ji sexuálně napadl. Policie po něm vyhlásila pátrání Mladík na nádraží v Praze masturboval před teenagerkou, načež ji sexuálně napadl. Policie po něm vyhlásila pátrání 8. června 2021 13:01

Policisté byli přivolání k botelu Matylda nedaleko Mánesa kolem jedenácté hodiny dopoledne. Svědci tam ve Vltavě objevili mrtvého muže, pročež museli být na místo povoláni i potápěči. Ti pak z vody vytáhli utonulého, jehož totožnost byla kriminalistům známa.

Totožnost zemřelého muže známe. Kriminalisté nyní na místě pracují, zatím nemůžeme říci příčinu úmrtí. Byla nařízena pitva,“ sdělil pro Novinky tiskový mluvčí policie Richard Hrdina.

Domů
Sdílet
Diskuse