Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2021 19:21
Čas čtení 0:33
Dominik Vetrák

Netflix zveřejnil upoutávku pro 2. sérii Too Hot to Handle

Netflix zveřejnil upoutávku pro 2. sérii Too Hot to Handle
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nové epizody reality show Too Hot to Handle uvidíme s 10 dalšími soutěžícími na Netflixu už 23. června.

Netflix týden před premiérou 2. série Too Hot to Handle konečně zveřejnil pořádně šťavnatý trailer. V něm vidíme 10 nových soutěžících, které na ostrově spojí touha vyhrát 100 tisíc dolarů. Ty dostanou, i pokud vydrží až do konce soutěže odolat každému pokušení o polibek, dotyk či přímo sexuální aktivitu.

Za každý takový akt jim totiž tvůrci strhnou z výhry nějakou částku. Jak však můžeš vidět v traileru, soutěžícím je to očividně jedno a zábrany jdou stranou. Těchto 10 lidí se na ostrov přišlo pobavit a užívat si naplno, za což je Netflix štědře odmění.

Jde sice o reality show, ale každému je jasné, že nějaký scénář či osnova toho, co všechno musí soutěžící udělat, existuje. Nic to nemění na tom, že to bude znovu sexy zábava. Druhá série Too Hot to Handle bude rozdělena na dvě poloviny. První uvidíme 23. června a tu druhou zase 30. června.

Domů
Sdílet
Diskuse