Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
22. června 2021 6:03
Čas čtení 0:39
Dominik Vetrák

Nicolasi Cageovi unesou nejlepšího kamaráda – prase. Tiché drama se rázem změní v mrazivý thriller o pomstě

Nicolasi Cageovi unesou nejlepšího kamaráda – prase. Tiché drama se rázem změní v mrazivý thriller o pomstě
Zdroj: NEON
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Drama Pig se do kin dostane už v červenci. Sleduj první trailer.

Nicolas Cage žije osamocený život v lesích a v přírodě se svým kamarádem prasetem. Společně hledají v zemi lanýže. Jednoho dne je ale někdo přepadne a prase unese. Cageova postava se rozhodne najít ho za každou cenu, s čímž souvisí i jeho návrat do města Portland, kde musí čelit své minulosti.

Netradičně tichý a klidný film od Cage se mění v napínavý thriller už v traileru, takže jsme zvědaví, co z toho vzejde. Pořádně emotivní a psychologické drama, nebo akční, napínavý film?

Doporučeno
Netflix zveřejnil upoutávku pro 2. sérii Too Hot to Handle Netflix zveřejnil upoutávku pro 2. sérii Too Hot to Handle 17. června 2021 19:21

Pro Michaela Sarnoskiho půjde o režijní debut, přičemž napsal i scénář. Z herců ti bude znám asi jen Alex Wolf (Hereditary). Pig se do kin dostane 16. července, u nás se ale premiéry asi nedočkáme. Nicolas Cage má však zcela nabitý program, takže ho dříve či později uvidíme v kině nebo na streamovací platformě.

Za pozornost stojí jeho chystaný film The Unbearable Weight of Massive Talent, kde bude hrát sám sebe, případně seriál Joe Exotic, ve kterém ztvární excentrického chovatele tygrů z dokumentu Tiger King.

Domů
Sdílet
Diskuse