Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Čtvrtek 9. 7. 2020
16:43
2. série Umbrella Academy dorazí už za pár dní. Akční trailer odhaluje konec světa, cestování v čase i zábavné superschopnosti.2. série Umbrella Academy dorazí už za pár dní. Akční trailer odhaluje konec světa, cestování v čase i zábavné superschopnosti.
16:00
15:40
Will Smith: Policisté mi rasisticky nadávali více než desetkrát. Bílé děti se na policisty těšily, mně šíleně bušilo srdce.Will Smith: Policisté mi rasisticky nadávali více než desetkrát. Bílé děti se na policisty těšily, mně šíleně bušilo srdce.
13:39
Tuleně dobili do bezvědomí, aby se s ním mohly děti vyfotit. Nad videem z Kazachstánu se zastavuje rozum.Tuleně dobili do bezvědomí, aby se s ním mohly děti vyfotit. Nad videem z Kazachstánu se zastavuje rozum.
12:15
Oblíbená streamerka z Twitche spáchala sebevraždu. 26letá hvězda upozorňovala na depresi jen pár dní předtím.Oblíbená streamerka z Twitche spáchala sebevraždu. 26letá hvězda upozorňovala na depresi jen pár dní předtím.
11:22
Muž v ukradeném autě narazil do řidičky v jiném autě. I to bylo kradené, zjistili policisté.Muž v ukradeném autě narazil do řidičky v jiném autě. I to bylo kradené, zjistili policisté.
11:00
Madonna přidala na Instagram polonahou fotkou. Fanoušky rozdělila na dva tábory.Madonna přidala na Instagram polonahou fotkou. Fanoušky rozdělila na dva tábory.
9:47
Covid-19 může poškozovat mozek. Týká se to zejména pacientů s mírným průběhem onemocnění, varují vědci.Covid-19 může poškozovat mozek. Týká se to zejména pacientů s mírným průběhem onemocnění, varují vědci.
8:59
Chce bojovat proti očkování, potratům a policejní brutalitě. Myslí Kanye West kandidaturu na prezidenta opravdu vážně?Chce bojovat proti očkování, potratům a policejní brutalitě. Myslí Kanye West kandidaturu na prezidenta opravdu vážně?
8:20
7:50
Nejprve křičel „Allahu Akbar“ a provokoval policisty, pak naříkal bolestí. Prohlédni si celý zásah proti ozbrojenému muži.Nejprve křičel „Allahu Akbar“ a provokoval policisty, pak naříkal bolestí. Prohlédni si celý zásah proti ozbrojenému muži.
Středa 8. 7. 2020
19:40
Vláda prosadila zvýšení schodku státního rozpočtu na 500 miliard korun. V souvislosti s dopady epidemie nového typu koronaviru SARS-CoV-2 se jedná už o třetí navýšení.
18:22
Halle Berry si trasngender muže v novém filmu nezahraje. Po vlně kritiky se omluvila komunitě LGBTI.