Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
8. července 2020 21:55
Čas čtení 0:39
Viktor Kniš

Madonna přidala na Instagram polonahou fotkou. Fanoušky rozdělila na dva tábory

OSOBNOSTI MADONNA
Uložit Uložené

Fanoušky oblíbené zpěvačky nová fotka mimořádně oslovila.

Výstřední zpěvačka Madonna během kariéry ukazovala intimní části svého těla poměrně často. Zdá se, že s tím nehodlá přestat. 

Talentovaná zpěvačka nyní opět šokuje své fanoušky. Tentokrát však už na sociální síti, kde čas od času přidá záběr, u kterého mohou mnozí o jejím skutečném věku pochybovat. Jinak tomu není ani v případě aktuálního snímku z koupelny, kde se polonahá vyfotila před zrcadlem.

Doporučeno
Nikdy neviděné nahé fotky 18leté Madonny jsou na prodej. Slavná zpěvačka na nich ukázala vše Nikdy neviděné nahé fotky 18leté Madonny jsou na prodej. Slavná zpěvačka na nich ukázala vše 23. listopadu 2017 8:02

Samozřejmě, dala si pozor, aby neodkryla více, než pravidla Instagramu povolují. Přesto její křivky rozdělily followery na dva tábory. Jeden oceňuje, že je Madonna odvážná a povzbuzuje i ženy ve vyšším věku, aby si vážily svého těla. Podle kritiků je to ale v jejím případě už nevhodné. 

Madonna nedávno absolvovala operaci kolena, které se jí „ozvalo“ po několika dekádách tanečních kreací na pódiích napříč celým světem. Zranila se už na začátku roku, během zatím posledního turné Madame X Tour. S berlemi se objevila i na protestu Black Lives Matter v Londýně.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna (@madonna),

Domů
Sdílet
Diskuse